Inhoudelijke verantwoordelijkheid

STEGO Elektrotechnik GmbH
Kolpingstraße 21
74523 Schwäbisch Hall
Deutschland

Phone +49 (0)791 95058-0
Fax      +49 (0)791 95058-45
E-Mail info@stego.de

Registration: Amtsgericht Stuttgart, HRB 571579

VAT Number: DE224416201
DUNS- / D&B-No.: 33 164 2335

Directeuren

Dipl.-Ingenieur (FH), Elmar Mangold
Mikhail Volkov

Juridische mededelingen

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Logo's, bedrijfslogo's, foto's en designs mogen niet voor eigen gebruik toegepast worden en zijn volledig onderworpen aan auteurs-, foto-, en handelsmerkenrechten die respectievelijk aan de eigenaar behoren.

Disclaimer

De inhoud van onze internetsite is zorgvuldig samengesteld. Fouten van bijv. specificatie kunnen helaas niet volledig uitgesloten worden. Alhoewel de inhoud regelmatig gecontroleerd wordt, neemt STEGO Nederland B.V. geen verantwoording of garantie voor die actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie. Aanwijzingen of foutmeldingen nemen wij dankbaar van u aan.

Beperking van

STEGO Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om op ieder moment zonder verdere aankondiging correcties, wijzigingen en uitbreiding van de inhoud of opbouw van deze internet site te wijzigen. Het downloaden van datasheets of technische gegevens geschied voor eigen verantwoording. STEGO Nederland B.V. neemt geen verantwoording voor eventuele ontstane schade, die direct of indirect het gevolg zijn het down loaden of het gebruiken van de gedownloade gegevens.

Vertrouwelijkheid van de gegevens

Data, die bij het opstellen van gebruikshandleidingen, informatiemateriaal of productcatalogi gebruikt worden, worden door ons streng vertrouwelijk behandelt en alleen gebruikt voor oversturen van diverse informatie op juiste manier opgeslagen en verwerkt.

Links naar andere websites

Wij verklaren uitdrukkelijk dat wij geen invloed hebben op de opbouw of inhoud van andere Internet sites die gebruikt zijn of gebruiken, waarna wij via een hyperlink verwijzen. STEGO Nederland B.V. distantieert zich uitdrukkelijk van de inhoud op deze gelinkte sites, die via onze internet sites bereikt worden. Voor de inhoud van deze sites nemen wij dan ook geen verantwoording.

Algemeen

Met uw bezoek op deze internet site erkend u de bovengenoemde voorwaarden als geaccepteerd.

TYPO3-Programming and TYPO3-Hosting

cron IT GmbH - www.cron.eu
D-74564 Schwäbisch Hall
Tel: +49 (0) 7907/942 96-0
E-Mail: info@cron.eu